Sportkunde student(e) gezocht voor de beweegscan!

December 6, 2018

Ben jij een ondernemende 4e-jaars student Sportkunde, met affiniteit voor digitale tools? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! Ben je nieuwsgierig hoe InnoSportLab Sport & Beweeg nieuwe producten en diensten voor het stimuleren van sport en beweging ontwikkelt, test en valideert? Hoe je een nieuw product ontwikkelt van idee tot een marktrijp aanbod? Lees dan zeker verder!

Jij bent:
Creatief en denkt outside the box, je bent zelfstandig en je weet van aanpakken, je geeft je mening, stelt kritische vragen en brengt ideeën in. Je wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van onderzoek en advies in het domein van sport en bewegen.

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in bijzonder in de openbare ruimte. Met behulp van innovatieve technieken maken we interventies effectiever en meetbaar. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we frisse nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Samen met medewerkers van InnoSportLab Sport en Beweeg en onze (kennis)partners ga je onderzoeken hoe je ons ontwikkelde beweegbehoefte-tool breed inzet in de wijk. Op basis van de rapportage, ga jij in de praktijk een gepaste (beweeg) interventie opzetten en het testen bij de doelgroep. Learning by doing. Deze testen kunnen plaatsvinden in een desbetreffende wijk, vlakbij huis of op Sportcomplex Eindhoven-Noord.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert de gemeentelijke wereld van beweegstimulering van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Is deze stageopdracht jou op het lijf geschreven? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Harmen Bijsterbosch, manager InnoSportLab Sport & Beweeg: harmen@innosportlabsportenbeweeg.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.