» Actueel

Een terugblik op het USPC 2018

Een korte terugblik op enkele hoogtepunten van het Urban Sports Performance Centre in 2018, wat heeft er plaatsgevonden? En wat staat er nog op de agenda?

> Lees Artikel

Sportkunde student(e) gezocht voor de beweegscan!

Ben jij een ondernemende 4e-jaars student Sportkunde, met affiniteit voor digitale tools? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

> Lees Artikel

USPC zoekt stagiaires in ICT, bewegingstechnologie, sport, marketing, communicatie en business!

Ook het Urban Sports Performance Centre is op zoek naar nieuwe studenten voor diverse opdrachten. Zie voor meer informatie over het USPC en de opdrachten dit bericht.

> Lees Artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een stagiair(e) voor doorontwikkeling technologie

InnoSportLab is op zoek naar ICT, Industrial Design of Elektronica studenten. Heb je affiniteit om wijken in beweging te krijgen en hoe techniek bij kan dragen aan een sport- en beweegbehoefte onderzoek, lees dan snel de vacature!

> Lees Artikel

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt sport gerelateerde studenten!

Ben je nieuwsgierig hoe InnoSportLab Sport & Beweeg nieuwe producten, diensten en interventies op het gebied van sport en bewegen ontwikkelt, test en valideert? Lees dan zeker verder!

> Lees Artikel

Op zoek naar ouders en kinderen voor een speels onderzoek!

InnoSportLab Sport & Beweeg is naar aanleiding van een onderzoek naar de Wanderwatch op zoek naar ouders alsook kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot 11 jaar. Herkent u zichzelf hierin? Lees dan snel verder wat het onderzoek inhoudt!

> Lees Artikel

Student(e) gezocht om internationale vitaliteitsconcepten te onderzoeken

Ben jij een HBO of WO student in de richting van International Lifestyle, Communicatie, Sportkunde? En heb je affiniteit met het vormgeven van concepten, een vitale samenleving en het onderzoeken hiervan? Bekijk dan snel deze vacature!

> Lees Artikel

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt business en marketing studenten!

Ben jij een student HBO of WO in de ondernemings-, marketing- of businesssector bijvoorbeeld Bedrijfskunde en heb je affiniteit met sport? Lees dan hier de vacature!

> Lees Artikel

Meet & Matchmiddag Sportinnovator

Maak op 4 december kennis met de wereld van sportinnovatie. Lees verder voor een korte toelichting van de dag, het voorlopige programma en het aanmeldformulier.

> Lees Artikel