» Actueel

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires Γ©n collega

We hebben weer een nieuwe groep studenten Γ©n een nieuwe collega die we willen verwelkomen. Leer ze hier kennen.

> Lees Artikel

𝐆𝐄𝐀𝐍𝐍𝐔𝐋𝐄𝐄𝐑𝐃: β€˜Innoveren in de Openbare Ruimte – het aanschafproces nader bekeken’

𝐆𝐄𝐀𝐍𝐍𝐔𝐋𝐄𝐄𝐑𝐃: Werksessie voor gemeenten β€˜Innoveren in de Openbare Ruimte - het aanschafproces nader bekeken' op 23 maart 2020. Zodra duidelijk is dat bijeenkomsten zoals deze weer mogelijk zijn, zullen wij een nieuwe bijeenkomst inplannen.

> Lees Artikel

Succesvolle stageperiode afgerond

De tijd vliegt voorbij, de stageperiode van onze stagiaires zit er alweer op. Inmiddels hebben de meeste studenten hun projecten en werkzaamheden succesvol afgerond en is het tijd voor een terugblik.

> Lees Artikel

Wij zoeken een creatieve (communicatie) student(e) met gave ideeΓ«n voor beweegstimulering!

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student(e) die meehelpt met toffe ideeΓ«n om bewegen voor iedereen vanzelfsprekend te maken. Ben jij iemand waarbij geen idee te gek is? Lees dan snel verder!

> Lees Artikel

Oktober volop in beweging: Wij waren erbij!

Oktober was een maand vol congressen en activiteiten en wij waren bij velen hiervan aanwezig. Nieuwsgierig waar en wat we hier precies deden?

> Lees Artikel

Een sport app zonder abonnement? Wij onderzochten het!

InnoSportLab Sport & Beweeg heeft in opdracht van Sportany een onafhankelijk markt- en behoefteonderzoek uitgevoerd naar het concept achter Sportany. Het resultaat? Een onderbouwde gebruikersvalidatie van het concept.

> Lees Artikel

Kom op de koffie!

Hulp nodig bij jouw business- of innovatievraagstuk? Kom eens vrijblijvend bij ons op de koffie!

> Lees Artikel

Novasports wint de VWS-challenge: buiten spelen!

Eén van de deelnemers uit ons begeleidingstraject is één van de vier winnaars geworden van de VWS-challenge. Nieuwsgierig wie dat is en hoe wij het project gaan ondersteunen? Lees het hier verder!

> Lees Artikel

Gave innovaties binnen Stad in Actie

Een beweeggame waarbij de vloer daadwerkelijk lava wordt, een applicatie die van elk openbaar object een beweegobject maakt en een slim sport- en speelveld. Binnen het project Stad in Actie zijn we met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant, met 3 gemeenten en 3 bedrijven deze innovaties gaan ontwikkelen met de stad als innovatiebroedplaats. Bekijk de aftermovie! Meer weten? Lees het artikel hier verder.

> Lees Artikel
1 2 3 5