» Actueel

Stages op afstand afgerond

De stages zijn afgerond! En dat in deze bijzondere tijd waarin we onze studenten vooral op afstand begeleiding hebben geboden. Benieuwd hoe het is gegaan? Lees het hier!

> Lees Artikel

Project Moby afgerond met een vervolg!

Het project Moby (de speelkoepel) is begin juli afgerond. Met trots blikken wij terug op het proces en de fases die het project heeft doorlopen en kijken we ook weer vooruit naar de toekomst.

> Lees Artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student die ontdekt wat een speelplek succesvol maakt!

Ben jij een HBO student die zich wil verdiepen en ervaring op wil doen op het gebied van spelen? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

> Lees Artikel

Meten in de openbare ruimte volgens de huidige wet- en regelgeving

InnoSportLab Sport & Beweeg gaat regelmatig de openbare ruimte in om beweegdata op te halen. Echter wordt privacy steeds gevoeliger. We hebben onderzoek gedaan om hier (nog) verantwoorder mee om te gaan.

> Lees Artikel

CityLegends is live!

Afgelopen vrijdag, 12 juni, is CityLegends live gegaan. Nieuwsgierig? Download de app nu. Klik hier voor meer info over het platform!

> Lees Artikel

Innovatieplan InnoSportLab Sport & Beweeg!

InnoSportLab Sport & Beweeg bestaat 10 jaar! In ons nieuwe innovatieplan hebben we nog eens kort op een rij gezet wie wij zijn, wat we doen en welke innovaties we nastreven.

> Lees Artikel

Wij zijn op zoek naar Sportkunde studenten!

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt een Sportkunde student(e) die meehelpt om bewegen voor iedereen vanzelfsprekend te maken! Ben jij die ondernemende student die ons team wil komen versterken? Lees dan snel verder!

> Lees Artikel

Gebruikerstesten Connfy

Deze gebruikerstest is inmiddels afgerond.

> Lees Artikel

CityLegends is op zoek naar jou!

Er staan 3 nieuwe stagevacatures open voor studenten die het team van CityLegends willen versterken! Bekijk ze hier!

> Lees Artikel
1 2 3 7