» Actueel

De nieuwe studenten hebben zich gesetteld!

Nieuw jaar, nieuwe studenten. En het zijn er veel! Lees hier wie onze nieuwe aanwinsten zijn en waar ze zich de komende tijd mee bezighouden.

> Lees Artikel

Hoe staat het ervoor met…

Binnen het project Vitality Living Lab lopen meerdere trajecten. In deze update wordt de Wijkaanpak uitgelicht. Een aanpak waar onze labmanager, Harmen Bijsterbosch, veel bij betrokken is.

> Lees Artikel

Kleuradvies voor nieuwe app

Ben of ken jij iemand in de leeftijdscategorie 12-18 jaar en wil jij ons binnen 1 minuut helpen met een kleuradvies? Klik dan snel verder.

> Lees Artikel

Een terugblik op het USPC 2018

Een korte terugblik op enkele hoogtepunten van het Urban Sports Performance Centre in 2018, wat heeft er plaatsgevonden? En wat staat er nog op de agenda?

> Lees Artikel

Sportkunde student(e) gezocht voor de beweegscan!

Ben jij een ondernemende 4e-jaars student Sportkunde, met affiniteit voor digitale tools? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

> Lees Artikel

Op zoek naar ouders en kinderen voor een speels onderzoek!

InnoSportLab Sport & Beweeg is naar aanleiding van een onderzoek naar de Wanderwatch op zoek naar ouders alsook kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot 11 jaar. Herkent u zichzelf hierin? Lees dan snel verder wat het onderzoek inhoudt!

> Lees Artikel

Meet & Matchmiddag Sportinnovator

Maak op 4 december kennis met de wereld van sportinnovatie. Lees verder voor een korte toelichting van de dag, het voorlopige programma en het aanmeldformulier.

> Lees Artikel

Vital2Move op de Vitality Pitch Stop

InnoSportLab Sport & Beweeg was met de case Vital2Move aanwezig bij de eerste editie van de Vitality Pitch Stop, georganiseerd vanuit het project Vitality Living Lab.

> Lees Artikel

Nationale Sport Innovatie Congres

Op 8 oktober organiseert het cluster Sports & Technology voor de 15e keer het Nationale Sport Innovatie Congres. InnoSportLab Sport en Beweeg draagt actief bij aan dit congres.

> Lees Artikel