Actueel - InnoSportLab

De Leuke Linde inclusief!

Bouwspeelplaats de Leuke Linde inclusief maken voor kinderen en ouders met of zonder beperking. Meer weten over dit Sportinnovator vouchers project? Klik hier!

> Lees artikel

Fijne feestdagen!

InnoSportLab Sport & Beweeg wenst u fijne feestdagen en een gezond en actief 2022! Tussen kerst en oud & nieuw zijn wij beperkt bereikbaar.

> Lees artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een kritische marktonderzoeker!

Met een nieuw beweegplatform willen wij het gat tussen de ondernemer en gemeente verkleinen. Dus weet jij van aanpakken en voel je je thuis in de wereld van marketing en ondernemerschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

> Lees artikel

Afstudeeropdracht: het in kaart brengen van beweegwensen van bewoners!

Ben jij nieuwsgierig, zelfstandig, weet je van aanpakken en wil je je voorbereiden op een carrière in de wereld van ICT en beweegstimulering? Check dan deze vacature!

> Lees artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg tekent regioakkoord gezondheidsbevordering en preventie!

De missie? Dat in 2030 alle inwoners van de Brainport-regio tenminste 3 extra jaren leven in goede gezondheid en waarin de gezondheidsverschillen met 20% zijn afgenomen. Meer over het regioakkoord ‘Gezonder leven voor iedereen’ lees je hier!

> Lees artikel

De provincie Utrecht zoekt 3 fieldlabs op het gebied van sport en bewegen!

Met de fieldlabs wil de provincie op een vernieuwende wijze, samen met partijen, naar oplossingen toewerken.

> Lees artikel

Gezocht: creatieve student voor nieuwe verhalen in een Augmented Reality speurtocht.

Heb jij affiniteit met het creatief vormgeven van concepten die zorgen voor een vitalere samenleving, en met name kinderen meer in beweging brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

> Lees artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student(e) voor het communicatie team!

Ben jij die creatieve student die wij zoeken? Kom ons team versterken met jouw vormgevings en/of schrijf skills! Bekijk hier de vacature en solliciteer!

> Lees artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een kritische marktonderzoeker naar een nieuw platform!

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met innovatieve producten en de openbare ruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier de stagevacature.

> Lees artikel
1 2 3 12