» Actueel

Praktijkonderzoek Wanderwatch positief afgerond

De afgelopen maanden heeft InnoSportLab Sport & Beweeg onderzoek gedaan naar de Wanderwatch. Nieuwsgierig hoe dit is verlopen? Lees het hier.

> Lees Artikel

Gave ontwikkelingen in het project Stad in Actie!

Het laatste intervisiemoment binnen het project Stad in Actie heeft inmiddels plaatsgevonden. Samen met de partners hebben we een terugblik geworpen op de afgelopen periode. Benieuwd? Lees hier verder voor meer info!

> Lees Artikel

Startschot voor de Vitality Innovation Kitchen

Op 17 mei namen we in het project Vitality Living Lab het initiatief om partijen te coachen en begeleiden met aanvragen voor de 'VWS Challenge Kinderen meer buiten laten bewegen'. Meer weten? Lees dan snel verder.

> Lees Artikel

De technologische innovaties binnen het project Nano4Sports

Het project Nano4Sports heeft als doel om innovatie in het sport, beweeg- en gezondheidsdomein te stimuleren door nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Nieuwsgierig naar de huidige innovaties? Check hier de update!

> Lees Artikel

Vitality Innovation Kitchen

Ben jij of ken jij een bedrijf dat zich bezig houdt met innovaties om het buitenspelen van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te stimuleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

> Lees Artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt HBO-student Communicatiemarketing

Ben jij een creatieve, ondernemende student met affiniteit voor sport en gezondheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

> Lees Artikel

Gezocht: stagiair(e) om de sport & vitaliteitsmarkt te onderzoeken

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student om de sport & vitaliteitsmarkt te onderzoeken. Wil jij onderzoeken waar onze kansen liggen? Lees dan de vacature en reageer!

> Lees Artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student voor vitaliteitsconcepten!

Wij zijn op zoek naar een creatieve student om vitaliteitsconcepten te onderzoeken en vorm te geven. Nieuwsgierig? Check dan snel even de vacature.

> Lees Artikel

Stage vacature voor een marktonderzoek!

Wij zijn op zoek naar een student om de markt van een nieuwe, innovatieve (sport) motivatietool te onderzoeken. Ben jij een vierdejaars HBO- of WO-student in de ondernemings-, marketing- of businesssector? Lees dan snel verder!

> Lees Artikel