» Actueel

Kom op de koffie!

Hulp nodig bij jouw business- of innovatievraagstuk? Kom eens vrijblijvend bij ons op de koffie!

> Lees Artikel

Wij zoeken een creatieve (communicatie) student(e) met gave ideeën voor beweegstimulering!

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student(e) die meehelpt met toffe ideeën om bewegen voor iedereen vanzelfsprekend te maken. Ben jij iemand waarbij geen idee te gek is? Lees dan snel verder!

> Lees Artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt hbo-student(e) ICT

InnoSportLab Sport & Beweeg & zoekt een creatieve ICT ontwikkelaar voor het ontwikkelen van nieuwe (urban) sport en beweegconcepten. Ben jij nog op zoek naar een stage? Solliciteer nu!

> Lees Artikel

Voor het project Connfy zijn wij op zoek naar een student(e) ICT & Media

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt kritische en creatieve ontwikkelaars voor een innovatief product dat werknemers in beweging brengt. Studeer jij aan een hbo-opleiding gericht op ICT & Media? Check dan nu de vacature!

> Lees Artikel

CityLegends zoekt een creatieve student(e)!

Ben jij een hbo-student in de richting van international lifestyle, multimedia, communicatie, marketing, design of is je interesse gewekt vanuit een andere opleiding? En heb je affiniteit met creatieve online- en/of offline campagnes opzetten en uitvoeren? Dan is CityLegends op zoek naar jou!

> Lees Artikel

Oktober volop in beweging: Wij waren erbij!

Oktober was een maand vol congressen en activiteiten en wij waren bij velen hiervan aanwezig. Nieuwsgierig waar en wat we hier precies deden?

> Lees Artikel

Een sport app zonder abonnement? Wij onderzochten het!

InnoSportLab Sport & Beweeg heeft in opdracht van Sportany een onafhankelijk markt- en behoefteonderzoek uitgevoerd naar het concept achter Sportany. Het resultaat? Een onderbouwde gebruikersvalidatie van het concept.

> Lees Artikel

Novasports wint de VWS-challenge: buiten spelen!

Eén van de deelnemers uit ons begeleidingstraject is één van de vier winnaars geworden van de VWS-challenge. Nieuwsgierig wie dat is en hoe wij het project gaan ondersteunen? Lees het hier verder!

> Lees Artikel

Gave innovaties binnen Stad in Actie

Een beweeggame waarbij de vloer daadwerkelijk lava wordt, een applicatie die van elk openbaar object een beweegobject maakt en een slim sport- en speelveld. Binnen het project Stad in Actie zijn we met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant, met 3 gemeenten en 3 bedrijven deze innovaties gaan ontwikkelen met de stad als innovatiebroedplaats. Bekijk de aftermovie! Meer weten? Lees het artikel hier verder.

> Lees Artikel

Het is weer volle bak met nieuwe studenten én een nieuwe collega!

Met één nieuwe collega, vijf stagiaires voor het USPC en vier stagiaires voor InnoSportLab Sport & Beweeg is ons team weer compleet en zijn alle bureaus weer in gebruik. Maak hier kennis met hen.

> Lees Artikel
1 2 3 5