InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student(e) voor het communicatie team!

16 november 2021

Is voor jou geen idee te gek? Heb je affiniteit met vormgeven en communicatie? Wil je jouw skills inzetten om mensen te verleiden meer te bewegen? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van communicatie en vormgeving. Ervaring met Adobe is een pré. Je hebt affiniteit met innoveren en vindt het leuk om actief te zijn in het domein van vitaliteit, sport en bewegen. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat sport, spel en bewegen voor iedereen vanzelfsprekend maakt. Met behulp van technologie, design & onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en beweging voor burgers. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken. 

Wat ga je doen?
Je denkt mee met het ontwikkelen van nieuwe campagnes en ontwerpt spraakmakende content om de burger meer in beweging te brengen. Daarnaast ga je aan de slag met de communicatie van onze diensten: naar bedrijven, gemeenten & kennisinstellingen. Je werkt mee aan grafische vormgevingen en bewaakt de huisstijl; zo vertaal je bijvoorbeeld onderzoeksresultaten naar gepaste infographics en social media posts. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om zelfstandig berichten op te stellen over o.a. de nieuwste ontwikkelingen in de organisatie.  

Welke taken horen daar bij? 

  • Je werkt aan de creatieve vormgeving van de nieuwste innovatieve producten en diensten
  • Je denkt en werkt mee aan ludieke marketingcampagnes en zorgt voor gave content (denk daarbij aan: berichten, (animatie)video’s, presentaties, grafische vormgeving, streetart)
  • Je zorgt voor gave infographics
  • Je schrijft begrijpelijke teksten over onze projecten en de ontwikkelingen hierbinnen
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de contentkalendersocial media en website
  • Je bent het aanspreekpunt voor communicatieverzoeken vanuit de organisatie

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt om je professionele vaardigheden te verbeteren en maak je kennis met veel facetten van het vak. 

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse in deze afwisselende stageStuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Maureen Pennings, communicatie medewerker InnoSportLab Sport & Beweeg: communicatie@innosportlabsportenbeweeg.nl.