Wij zoeken een creatieve (communicatie) student(e) met gave ideeën voor beweegstimulering!

November 8, 2019

Innosportlab Sport & Beweeg zoekt een creatieve student(e) die met toffe ideeën meehelpt om bewegen voor iedereen vanzelfsprekend te maken! Ben jij een creatieve student waarbij geen idee te gek is? En heb je affiniteit met het creatief vormgeven en de inzet van communicatie om mensen te verleiden meer te bewegen? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en je wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van innoveren en creativiteit in het domein van vitaliteit, sport en bewegen. Je onderzoekt graag diverse aspecten van vitaliteit en hebt affiniteit met het effectief communiceren en vormgeven van innovaties die zorgen voor een vitalere samenleving.

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in het bijzonder in de openbare ruimte. Met behulp van technologie, design en agile onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement binnen sport en beweging voor burgers. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo draagt InnoSportLab Sport & Beweeg bij om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Je gaat meedenken met campagnes en ontwerpt hierop spraakmakende content om de burger meer in beweging te brengen. Daarnaast ga je aan de slag met communicatie van onze diensten: naar bedrijven, gemeenten en kennisinstellingen. Zo ga je onderzoeksresultaten vertalen naar gepaste infographics en bericht geven over de nieuwste trends & ontwikkelingen in het sport en beweeg domein. Ten slotte ga je meewerken in het grafisch vormgeven en communiceren van onze nieuwste innovaties. Voorbeelden hiervan zijn CityLegends: een skate, bmx & freerun applicatie waarmee urban sporters elkaar op hotspots uitdagen met tricks en Vital2Move: een innovatief online platform waarmee mensen gematched worden met de juiste leefstijl expert.

Welke taken horen daarbij?

  • Je zorgt voor de creatieve vormgeving van vitaliteits- en beweegconcepten die aanzetten tot meer lichamelijke activiteit;
  • Je inventariseert de data uit onderzoeken en zorgt voor gave infographics en ontwerpen van persona;
  • Je denkt mee over ludieke marketingcampagnes, en zorgt voor gave content (berichten, (animatie)video’s, grafische vormgeving, streetart);
  • Op basis van eindgebruikerservaringen ga jij de look & feel van de nieuwste innovatieve producten en diensten vormgeven en aanpassen;
  • Je helpt en denkt mee in het bijhouden van content, social media en communicatiekansen van onze projecten.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert zowel de wereld van beweegstimulering als die van startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl.