CityLegends zoekt een creatieve student(e)!

November 7, 2019

Ben jij een hbo-student in de richting van international lifestyle, multimedia, communicatie, marketing, design of is je interesse gewekt vanuit een andere opleiding? En heb je affiniteit met creatieve online- en/of offline campagnes opzetten en uitvoeren? Dan is CityLegends op zoek naar jou!

Jij bent:
Nieuwsgierig, creatief, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van multimedia en online communicatie. Je bedenkt graag creatieve ideeën die opvallen in het hedendaagse leven èn die mensen activeren. Daarbij ben je nieuwsgierig naar urban sports zoals skateboarden, BMX en freerunning.

Wij zijn:
We zijn een Eindhovens bedrijf dat een social media platform met game elementen voor urban sports in de markt zet. Deze sporten zoals freerunnen worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. CityLegends doen we niet alleen, daarom zal je ook kennismaken met onze samenwerkingspartners InnoSportLab
Sport & Beweeg (innovatie bureau), Urban Sports Performance Centre (innovatie- en expertisecentrum) en Hulan (game- en appontwikkelaar).

CityLegends biedt een digitale omgeving waar urban sporters verbonden zijn, ze elkaar uitdagen, ze hotspots delen, elkaars passie laten zien en waarderen. Het is bedacht door urban sporters en gebouwd is met ons. CityLegends is meer dan ‘alleen een app’ we bieden steden creatieve activatie campagnes aan om hun stad om te toveren tot een urban playground. Dit allemaal gaan we ondernemen met grootschalige urban partijen om ons doel te realiseren, namelijk: ‘Wereldwijd de meest betrokken urban gemeenschap te worden.’ Wil jij hieraan meehelpen?

‘Show creativity, inspire others’

Wat ga je doen?
Je werkt volledig mee in het CityLegends team, bedenkt en werkt verschillende communicatiemiddelen uit. Van guerrilla acties die ingezet worden in steden, social mediacampagnes tot aan het uitwerken van nieuwe marketingconcepten. De uitgewerkte communicatiemiddelen ga je live inzetten in steden en bij events. Daarnaast onderzoek je concurrenten, doelgroepen en non-competitors als Red Bull. Hieruit haal je inspiratie om nog passendere en spannendere communicatiemiddelen te ontwikkelen.

Welke taken horen daarbij?

  • Je bedenkt creatieve offline- en online acties
  • Je bedenkt en schrijft diverse social media posts
  • Je analyseert en redigeert het CityLegends platform
  • Je onderzoekt doelgroepen, competitieve & non-competitieve markten en multimediacampagnes
  • Optioneel: Je maakt multimedia designs
  • Optioneel: Je maakt een nieuw concept op basis van je learned lessons
  • Bovenal denk je actief mee aan de wildste ideeën voor CityLegends!

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de online wereld als het startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de creatieve stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Jimmy Hermans, manager operations – Urban Sports Performance Centre: jimmy@uspc.nl