InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een strategische (HBO) Marketing & Communicatie student(e)

April 29, 2020

Ben jij een ondernemende student met affiniteit voor sport en vitaliteit? Wil je jouw marketing skills inzetten om onze communicatie naar externe partijen te versterken? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast durf je kritische vragen te stellen en je mening te delen. Je vindt het leuk om actief te zijn in het domein van vitaliteit, sport en bewegen en hebt affiniteit met onze externe partijen zoals gemeenten.

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in het bijzonder in de openbare ruimte. Met behulp van technologie, design & onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en beweging voor burgers. We brengen partijen bij elkaar, inspireren, en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Als startpunt ga je onze huidige externe communicatie naar externe partijen peilen. Op basis van informatie die wij hebben liggen en de input die jij zelf hebt verzameld kun je gericht te werk gaan. Je vertaalt de input naar een strategisch plan en communicatie systeem dat zich in eerste instantie richt op gemeentelijke partijen. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren van onze website, social media kanalen en andere externe communicatie.

Welke taken horen daarbij? 

  • Je onderzoekt hoe onze huidige communicatie wordt ervaren door input bij externe partijen te verzamelen;
  • Je onderzoekt trends en ontwikkelingen op het gebied van externe communicatie;
  • Je ontwikkelt een gepast en strategisch extern communicatieplan;
  • Je helpt mee aan het optimaliseren van onze website, social media en andere communicatiemiddelen;
  • Je helpt mee bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van marketing en communicatie campagnes, denk hierbij aan guerillamarkting, email-marketing, niets is te gek!;
  • Je adviseert InnoSportLab Sport & Beweeg op marketing/communicatiegebied;
  • Je denkt en werkt mee aan actuele vraagstukken waarbij jouw inzichten en skills van meerwaarde zijn.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.  

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Is deze stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl