InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt HBO-student Communicatiemarketing

April 30, 2019

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt HBO-stagiair(e) Communicatiemarketing voor het project #040Beweegt. Ben jij een creatieve, ondernemende student met affiniteit voor sport en gezondheid? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Creatief en denkt outside the box, je bent zelfstandig en je weet van aanpakken, je deelt je mening, stelt kritische vragen en brengt jouw ideeën in. Verder heb jij interesse in beweging en innovatie en wil je graag jouw marketing en communicatie vaardigheden verbeteren. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging met behulp van innovatieve technieken. We brengen partijen bij elkaar, inspireren, en samen met partners ontwikkelen we frisse nieuwe producten en diensten. #040Beweegt is een initiatief van InnoSportLab Sport & Beweeg, Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Sporthogeschool en de gemeente Eindhoven. Onze partners benutten hierbij de stad als een grote, real-life onderzoeks- en beweegomgeving. Het ultieme doel is een actieve stad met gezonde Eindhovenaren. 

Wat ga je doen?
Onder begeleiding van de projectmanager word je verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitvoeren van het marketingcommunicatiebeleid rondom het initiatief #040Beweegt. Je gaat onderzoeken hoe we #040Beweegt meer onder de aandacht kunnen brengen bij de Eindhovenaren en hoe we #040Beweegt naar gave beweeginnovaties en initiatieven brengen. De opdracht is een stage, die je deels op ons kantoor uitvoert en deels praktisch in de stad.  

Welke taken horen daarbij?

  • Je onderzoekt hoe we (meer) zicht krijgen op beweeginitiatieven in Eindhoven
  • Je zorgt voor regelmatig nieuwe content voor op de #040Beweegt kanalen
  • Je denkt en werkt mee aan vraagstukken rondom #040Beweegt 
  • Je adviseert collega’s en projectpartners op marketing- en communicatiegebied
  • Je helpt mee bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van (guerrilla)marketing en communicatie campagnes
  • Je onderzoekt de verschillende persona van Eindhovenaren en zet hier een gepaste marketingcommunicatie strategie op 
  • Je helpt mee met het schrijven van teksten en het ontwerpen van DTP opdrachten (projectlogo’s/huisstijl) 

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert de wereld van sport- en beweegstimulering van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt om je professionele vaardigheden te verbeteren. 

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?
Vanaf september is er een stageplaats vrij voor een HBO student (sport)communicatie. Voldoe jij aan de beschrijving, en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar projectmanager Lars van Raaij: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl