InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student die helpt bij verschillende gave projecten!

20 april 2021

Ben jij een HBO student in de bewegingsrichting (bijv. Sportkunde) en heb jij affiniteit met innovatie en bewegen in de openbare ruimte? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken, stelt kritische vragen en wilt je voorbereiden op een carrière in de sport- en beweegwereld. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en wilt jouw vaardigheden benutten om InnoSportlab Sport en Beweeg te ondersteunen bij verschillende projecten. Je bent parttime of fulltime beschikbaar, het liefst voor een periode van 1 jaar.

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat sport, spel en bewegen voor iedereen vanzelfsprekend maakt. Met technologie, design en onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en bewegen. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag binnen verschillende projecten van InnoSportLab Sport & Beweeg. Zo ondersteun je bij behoeftepeilingen in de wijk op het gebied van sport en bewegen, help je mee bij een activatieprogramma voor schoolgaande kinderen en help je bij gebruikerstesten van gloednieuwe speel innovaties! Je gaat daadwerkelijk verschillende wijken in en gaat écht samen met bewoners aan de slag om wijken beweegvriendelijk te maken.

Welke taken horen daarbij?
• Je voert gebruikerstesten voor nieuwe innovaties uit.
• Je gaat de wijk in om de behoeftes van de bewoners in kaart te brengen.
• Je inventariseert, verzamelt en analyseert de resultaten.
• Je verwerkt de resultaten in een advies.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de sportieve, ondernemende (meewerk)stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Maxime Verdijk, projectmanager bij InnoSportLab Sport & Beweeg: maxime@innosportlabsportenbeweeg.nl.