Wij zoeken een enthousiaste ontwerper voor een mobiele totem/bakfiets!

November 10, 2020

Ben jij een student met ontwerp skills? Maak jij met jouw ontwerp het onderzoek naar sport en beweegbehoefte onderzoek gaaf en vernieuwend? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:

Je bent zelfstandig en je weet van aanpakken, je deelt je mening, stelt kritische vragen en brengt jouw ideeën in, je komt met frisse ontwerpen die mensen aanspreekt. Jij wilt jouw vaardigheden gebruiken om met design een connectie met bewoners uit de wijk te krijgen. Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Even voorstellen:

Wie zijn wij? InnoSportLab Sport & Beweeg is een innovatiecentrum dat zich inzet om bewegen te stimuleren. Dit doen we met behulp van innovatieve technieken. Samen met partners ontwikkelen we frisse nieuwe producten en doen we onderzoek. Op deze manier dragen wij bij aan een actieve samenlevingEen voormalig designer heeft al een methode ontwikkeld van een gespreksstarter. Hiermee willen we het gesprek met de wijk aangaan om beweegbehoeften te inventariseren. Het concept is om met een rijdbare unit, te bevestigen op de fiets, sport en beweegbehoeften in de wijk op te halen.  

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode. 

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de projectmanager ga jij een hufterproof totem ontwerpen voor op de fiets. Jij gaat de uitdaging aan om het ontwerp onbeheerd in de buitenruimte neer te kunnen zetten/bevestigenJe onderzoekt welk design en materiaal benodigd is om de bakfiets in de buitenruimte in te zetten. De uitdagingen waar jij mee aan de gang gaat is: het aantrekkelijk en functioneel ontwerpen van de bakfiets. Zo moet er een mogelijkheid zijn om een Ipad water- en hufterproof te bevestigen. Daarnaast willen we de bakfiets op meerdere wijzen inzetten: bemand en onbemand. Hoe kun je de mobiele bakfiets omtoveren tot een vaste onderzoek totem in de buitenruimte?  

Welke taken horen daarbij?

  • Je onderzoekt wat mensen buiten op straat aanspreekt 
  • Je onderzoekt op welke wijze de bakfiets bemand en onbemand ingezet kan worden 
  • Je maakt een inventarisatie van het materiaal dat nodig is
  • Je maakt een ontwerp van de oplossing 

Wat bieden wij? 

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met mede stagiaires
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen 
  • Toegang tot het netwerk van InnoSportLab Sport & Beweeg, met alle bijbehorende kennis 
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen.
     

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij bijdragen aan bewegen voor iedereen? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar projectmanager Lars van RaaijLars@innosportlabsportenbeweeg.nl