» Projecten

Nano4Sports

Een grensoverschrijdend innovatieproject om technologische innovatie in de sportwereld te ondersteunen door uitwisseling van kennis en toepassing tussen o.a. bedrijven en kennisinstellingen.

> Lees Artikel

Vitality Living Lab

Het project ‘Vitality Living Lab’ stimuleert bedrijvigheid en werkgelegenheid en draagt daarmee bij aan de economie van de steden en de Brainport regio als geheel.

> Lees Artikel

Urban Sports Performance Centre

De ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren, urban sports structureel te professionaliseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten.

> Lees Artikel

Vital2Move

Verantwoord meedoen aan sport en bewegen. InnoSportLab Sport & Beweeg helpt mensen met een hulpvraag om veilig te sporten en te bewegen. Aanmelden of meer weten over het programma? Lees hier meer.

> Lees Artikel

Stad in Actie

De stad als innovatie broedplaats voor beweegstimulering. Het project ‘Stad in Actie’ gaat deze ambitie dichterbij brengen door sport- en beweeginnovaties te ontwikkelen voor de openbare ruimte.

> Lees Artikel

Citius Altius Sanius

Een onderzoeksproject waarin universiteiten, bedrijven en sportorganisaties gaan samenwerken om het grote aantal sportblessures met behulp van technologie te verminderen.

> Lees Artikel

Sports Motion Capture

De Olympische sporten BMX freestyle en skateboarden in 2020 middels technische innovatie naar een hoger niveau tillen.

> Lees Artikel

CityLegends

De app CityLegends daagt jongeren uit om in hun stad te gaan bewegen doormiddel van een dynamische location based, digital game.

> Lees Artikel

Smart Sport Exercises

De introductie van nieuwe vormen van zaaltraining door een ‘slimme sportvloer’.

> Lees Artikel