» Projecten

Nano4Sports

Een grensoverschrijdend innovatieproject om technologische innovatie in de sportwereld te ondersteunen door uitwisseling van kennis en toepassing tussen o.a. bedrijven en kennisinstellingen.

> Lees Artikel

Vitality Living Lab

Het project ‘The Vitality Living Lab’ stimuleert bedrijvigheid en werkgelegenheid en draagt daarmee bij aan de economie van de steden en de Brainport regio als geheel.

> Lees Artikel

Urban Sports Performance Centre

De ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren, urban sports structureel te professionaliseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten.

> Lees Artikel

Vital2Move

Verantwoord meedoen aan sport en bewegen. InnoSportLab Sport & Beweeg helpt mensen met een hulpvraag om veilig te sporten en te bewegen. Aanmelden of meer weten over het programma? Lees hier meer.

> Lees Artikel

Stad in Actie

De stad als innovatie broedplaats voor beweegstimulering. Het project ‘Stad in Actie’ gaat deze ambitie dichterbij brengen door sport- en beweeginnovaties te ontwikkelen voor de openbare ruimte.

> Lees Artikel

Citius Altius Sanius

Een onderzoeksproject waarin universiteiten, bedrijven en sportorganisaties gaan samenwerken om het grote aantal sportblessures met behulp van technologie te verminderen.

> Lees Artikel

Sports Motion Capture

De Olympische sporten BMX freestyle en skateboarden in 2020 middels technische innovatie naar een hoger niveau tillen.

> Lees Artikel

CityLegends-app

De app CityLegends daagt jongeren uit om in hun stad te gaan bewegen doormiddel van een dynamische location based, digital game.

> Lees Artikel

Smart Sport Exercises

De introductie van nieuwe vormen van zaaltraining door een ‘slimme sportvloer’.

> Lees Artikel