Vital2Move

October 9, 2018

InnoSportLab Sport & Beweeg helpt mensen met een hulpvraag om veilig te sporten en te bewegen.

Vaak is het voor mensen die een hulpvraag hebben moeilijk om erachter te komen wat de meest optimale en veilige manier is van sporten en bewegen. Met slechts één e-mail of één telefoongesprek wordt er, afhankelijk van de persoonlijke situatie, de juiste specialist geselecteerd door het loket van InnoSportLab Sport & Beweeg. Onze organisatie biedt daarmee snelle toegang tot een groot netwerk van specialisten. Na een uitgebreide intake en screening, kunnen deelnemers aan de slag met hun persoonlijk beweegplan op maat. Tijdens het bewegen wordt er nauwlettende begeleiding en coaching aangeboden. Zo kan men met een gerust hart gaan en blijven sporten en bewegen.

Daarbij helpt InnoSportLab Sport & Beweeg ook mensen hun doelen te bereiken. Zo worden er bijvoorbeeld mensen naar de 5km4all begeleid, een onderdeel van de Marathon Eindhoven waar iedereen aan mee mag en kan doen op zijn of haar eigen manier. Wandelend, met een rolstoel, handbike, step, kinderwagen of zelfs als Nordic Walker! Op deze manier wordt er een beweegklimaat gecreëerd waar iedereen verantwoord aan deel kan nemen.

Aanmelden of meer weten over het programma? Stuur dan een mail naar info@innosportlabsportenbeweeg.nl of neem contact op door 040-2025697 te bellen.