Kritische marktonderzoeker gezocht voor een innovatief product dat werknemers in beweging brengt

April 29, 2020

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt kritische markonderzoeker voor het project Connfy. Ben jij een HBO of WO student in de ondernemings-, marketing- of businesssector? Heb jij affiniteit met de vitaliteit, beweeg- en sportmarkt? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van marketing en ondernemerschap. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en wilt jouw vaardigheden benutten om het InnoSportLab Sport & Beweeg verder te brengen in hun business development. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en bewegen. Met technologie, design en onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en bewegen. We brengen partijen bij elkaar, inspireren, en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag met het project Connfy: een idee voor een applicatie dat ontstaan is uit vooronderzoek op de werkvloer. Werknemers worden gestimuleerd om samen meer te bewegen zonder dat het hun werk belemmert. Denk aan gecalculeerde looproutes voor wandelvergaderingen of voorstellen voor routes en metgezellen voor gezamenlijke lunchwandelingen. Dit concept is uitgewerkt in een eerste prototype. Jij gaat onderzoeken waar de kansen liggen op de consumenten- en bedrijvenmarkt. Onder begeleiding van de projectmanager ga jij aan de slag. Uiteindelijk geef jij advies op welke manier Connfy het beste in de markt gezet kan worden. 

Welke taken horen daarbij?

  • Je levert een marktanalyse en toetst deze in de praktijk;
  • Je geeft gepast advies op basis van de verzamelde resultaten;
  • Je toetst verschillende verdienmodellen bij bedrijven en werknemers;
  • Je levert input op vraagstukken in overleggen.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren. In overleg kunnen wij jouw startdatum bepalen.

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Voldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Maxime Verdijk, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: maxime@innosportlabsportenbeweeg.nl.