Voor het project Connfy zijn wij op zoek naar een student(e) ICT & Media

November 7, 2019

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt kritische en creatieve ontwikkelaars voor een innovatief product dat werknemers in beweging brengt. Studeer jij aan een hbo-opleiding gericht op ICT & Media? Ben jij een creatieve ontwikkelaar die overal voor open staat en heb je affiniteit met onderzoek gerichte, creatieve en innovatieve (app) ontwikkeling Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en je wilt je verdiepen in de wereld van technologie, innovatie en creativiteit binnen het domein sport en bewegen. Je onderzoekt graag diverse aspecten van bewegen en hebt affiniteit met het ontwikkelen van innovaties die zorgen voor een gezonde werkomgeving. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging: @sports, @public space, @work en @care. Met behulp van technologie, design & agile onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en bewegen voor mensen. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken. 

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag met het project Connfy: een idee voor een applicatie dat is ontstaan uit vooronderzoek op de werkvloer. Werknemers worden gestimuleerd om meer samen te bewegen zonder hun werk daarbij te belemmeren. Denk aan gecalculeerde looproutes voor loopvergaderingen of wandelvoorstellen tijdens gezamenlijke pauzes. Jij gaat dit onderzoek vertalen naar een werkend prototype, daadwerkelijk in het werkveld getest bij werknemers. 

Welke taken horen daarbij?

  • Je zet onderzoeksresultaten om in functionaliteiten van het prototype; 
  • Je gaat het prototype van Connfy inrichten op basis van onderzoek bij werknemers (user experience);
  • Je denkt mee en onderzoekt vormen om de applicatie in te zetten (gamificatie, social interaction etc.);
  • Op basis van eindgebruikerservaringen ga jij de look & feel van Connfy ontwerpen.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren. 

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Voldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl. In overleg kunnen wij jouw startdatum bepalen.