Sportkunde student met affiniteit voor hockey en/of voetbal gezocht!

June 19, 2019

InnoSportLab Sport & Beweeg en Novasports zijn op zoek naar een Sportkunde student om de Tridome methode te onderzoeken en ontwikkelen! Ben jij een HBO- of WO-student Sportkunde en heb je affiniteit met hockey en voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij bent:
Sportief, sociaal, nieuwsgierig, zelfstandig en je weet van aanpakken. Je onderzoekt graag diverse aspecten van sport en vitaliteit en ontwikkelt graag een doelgericht advies. Affiniteit met hockey en/of voetbal is een pré. 

Wij zijn:
Het InnoSportLab Sport en Beweeg is een innovatiecentrum dat innovatieve sport- en beweeg productontwikkeling ondersteund. Hierin co-creëren we frisse nieuwe producten met bedrijven waarmee we bewegen en sporten stimuleren. In deze opdracht is het bedrijf Novasports betrokken, zij ontwikkelen en verkopen innovatieve sport-, spel- en trainingsproducten én concepten die mensen vanuit hun intrinsieke behoefte uitnodigt “samen” te bewegen.

Wat is de Tridome methode?
Tridome is een dynamisch sport-, spel- en trainingsconcept. Voor de sportcoach biedt het concept een scala aan trainingsmethodieken. Tridome is een pedagogisch verantwoord sport en/of spel, waarbij een Tridome doel (en Tridome rebounder) wordt gebruikt waarin in drie zijden kan worden gescoord. Doordat er in drie zijden kan worden gescoord neemt het aantal succesmomenten toe met als doel de creativiteit te vergroten van spelers en trainers.

Wat ga je doen?
De stage bevat 2 opdrachten voor het ontwikkelen van content / oefenstof voor de Tridome Methode. Één opdracht is gericht op het gebied van de amateurhockey en één op amateurvoetbal. Door middel van gesprekken met trainers en testen op trainingen ga jij het sport- en beweegaanbod onderzoeken en ontwikkelen voor de Tridome methode. Vanuit de door jouw verkregen ervaring en ontwikkelde content geef je advies over de strategie van de Tridome Methode.

Welke taken horen daarbij? 

  • Het sport- en beweegaanbod onderzoeken binnen de sporten hockey en voetbal
  • Op basis hiervan content / oefenstof ontwikkelen voor de Tridome Methode
  • Op basis van de door jouw verkregen ervaring en ontwikkelde content geef je advies over de strategie van de Tridome Methode
  • Vrijheid om hockey of voetbaltrainingen te testen (werkprocessen), voor te bereiden, coördineren en evalueren

Wat bieden wij?
Je stage zal plaatsvinden bij InnoSportLab Sport & Beweeg onder begeleiding van een projectmanager van InnoSportlab Sport & Beweeg en de eigenaar van Novasports. Hier bieden we je de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend en stap je binnen in een netwerk waarbij de lijntjes met opdrachtgevers en partners erg kort zijn. 

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
Is deze stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl