InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een kritische marktonderzoeker voor haar innovatieve producten en diensten!

November 10, 2020

Ben jij een HBO of WO student in de ondernemings-, marketing-, of businesssector? Heb jij affiniteit met de vitaliteit, beweeg- en sportmarkt? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!  

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van marketing en ondernemerschap. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en wilt jouw vaardigheden benutten om het InnoSportLab Sport en Beweeg verder te brengen in hun business development.  

Wij zijn:
Een innovatiecentrum met als missie sporten en bewegen vanzelfsprekend maken. Met technologie, design en onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en bewegen. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.  

Wat ga je doen?
Jij kiest met welk uniek product of dienst je aan de slag gaat. Onder de begeleiding van een projectmanager ga je onderzoeken waar de kansen liggen op de consumenten- en bedrijvenmarkt. Uiteindelijk geef jij advies op welke manier het product het beste in de markt gezet kan worden.  

We hebben verschillende gave projecten om uit te kiezen. Van nieuwe digitale onderzoek tools tot beweegconcepten:

  • PAMela (Public Activity Monitor) – Een one of a kind technologisch systeem voor gemeenten dat in openbare ruimtes sport & bewegen in kaart kan brengen.
  • Fitcoins@School – Een nieuwe interventie, waar kinderen in beweging worden gebracht met stappentellers. Door middel van vette klassen challenges kunnen kinderen prijsjes winnen met bewegen!
  • #Beweegt – Met guerrilla acties bewegen onder de aandacht brengen. Daarbij ondersteunt een digitaal platform het bestaand aanbod van georganiseerde én ongeorganiseerde sport.

Welke taken horen daarbij? 

  • Je levert een marktanalyse en toetst deze in de praktijk 
  • Je geeft gepast advies op basis van de verzamelde resultaten 
  • Je toetst verschillende verdienmodellen bij bedrijven en werknemers 
  • Je levert input op vraagstukken in overleggen  

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt om je professionele vaardigheden te verbeteren.  

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager bij InnoSportLab Sport & Beweeg: Lars@innosportlabsportenbeweeg.nl.