InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student die ontdekt wat een speelplek succesvol maakt!

July 1, 2020

Ben jij een HBO student die zich wil verdiepen en ervaring op wil doen op het gebied van spelen? En heb je een relevante studierichting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken, stelt kritische vragen en wilt je voorbereiden op een carrière in de sport- en beweegwereld. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en wilt jouw vaardigheden benutten om het InnoSportLab Sport & Beweeg te ondersteunen bij verschillende projecten.

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van spel, sport en bewegen. Met technologie, design en onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in spel, sport en bewegen. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten en diensten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken.

Wat ga je doen?
Kinderen spelen steeds minder buiten en daar moet verandering in komen! Vanuit Branchevereniging Spelen & Bewegen hebben we de vraag gekregen om te ontdekken wat een speelplek succesvol maakt. Onder leiding van een projectmanager ga jij hiermee aan de slag. Je gaat op pad naar verschillende speelplekken waar je in gesprek gaat met de gemeente en direct omwonenden, en de speelplek keurt aan de hand van een eerder opgestelde checklist voor speelplekken. Vervolgens ga je op zoek naar verbanden: wat zorgt voor een succesvolle speelplek?

Welke taken horen daarbij?
• Je stelt een meetplan op;
• Je gaat de wijk in om direct omwonenden van een speelplek te interviewen;
• Je interviewt medewerkers van een viertal gemeenten;
• Je inventariseert, verzamelt en analyseert de resultaten;
• Je verwerkt de resultaten in een advies.

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de sportieve, ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief Maxime Verdijk, projectmanagers bij InnoSportLab Sport & Beweeg: maxime@innosportlabsportenbeweeg.nl.