Stage vacature voor een marktonderzoek!

April 30, 2019

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student om de markt van een nieuwe, innovatieve (sport) motivatietool te onderzoeken. Ben jij een vierdejaars HBO- of WO-student in de ondernemings-, marketing- of businesssector? Of is je interesse gewekt vanuit een ander domein? En heb jij affiniteit met de vitaliteit, beweeg- en sportmarkt? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van onderzoek en advies in het domein van vitaliteit, sport en bewegen. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en je wil jouw vaardigheden benutten om InnoSportLab Sport en Beweeg verder te brengen op het gebied van business en marketing. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in het bijzonder de openbare ruimte. Met behulp van innovatieve technieken maken we interventies effectiever en meetbaar. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we frisse nieuwe producten en diensten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken 

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag met het project Vital2Move: een product dat de sportsituatie -en behoeften van mensen geautomatiseerd ophaalt. Mensen krijgen binnen dit project online begeleiding middels een persoonlijk beweegplan. Jij gaat hiervoor onderzoeken waar de kansen liggen op de consumentenmarkt en bekijkt welke kanalen geschikt zijn om de mensen te bereiken. Onder begeleiding van de innovatie projectmanager ga jij aan de slag. Vervolgens geef jij advies op welke manier de tool het beste vermarkt kan worden. 

Welke taken horen daarbij? 

  • Je geeft gepast advies op basis van de verzamelde resultaten 
  • Je levert een consumenten analyse en toetst dit in de praktijk 
  • Jij levert input op vraagstukken in overleggen 
  • Je peilt behoeften van sportaanbieders en evenementorganisators. 

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en je leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren. 

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl