Gezocht: stagiair(e) om de sport & vitaliteitsmarkt te onderzoeken

April 30, 2019

InnoSportLab Sport & Beweeg zoekt een student om de sport & vitaliteitsmarkt te onderzoeken. Ben jij een 4e jaars HBO- of WO-student in de ondernemings-, marketing- of businesssector? Of is je interesse gewekt vanuit een ander domein? Heb jij affiniteit met de vitaliteit, beweegen sportmarkt? Dan is InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou! 

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van onderzoek en advies in het domein van vitaliteit, sport en bewegen. Je hebt interesse in bewegen en innovatie en je wil jouw vaardigheden benutten om InnoSportLab Sport en Beweeg verder te brengen op het gebied van business en marketing. 

Wij zijn:
Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in het bijzonder de openbare ruimte. Met behulp van innovatieve technieken maken we interventies effectiever en meetbaar. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en samen met partners ontwikkelen we frisse nieuwe producten en diensten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken 

Wat ga je doen?
Je neemt kennis van de werkzaamheden die we verrichten. Vervolgens ga jij onderzoeken waar de kansen voor InnoSportLab Sport & Beweeg liggen, in zowel de consumenten- als de bedrijfsmarkt. Onder begeleiding van de innovatie projectmanager schrijf jij uiteindelijk een gepast advies en plan. 

Welke taken horen daarbij?

  • Je gaat met relevante stakeholders uit het netwerk in gesprek om behoeften te peilen 
  • Je geeft gepast advies op basis van de verzamelde resultaten 
  • Je gaat mee naar evenementen om de wereld van sporten, bewegen en vitaliteit te leren kennen 
  • Jij levert input op vraagstukken in overleggen 

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en je leert zowel de wereld van beweegstimulering, als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt om je professionele vaardigheden te verbeteren. 

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je nog vragen of interesse? Stuur dan je vraag of CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoSportLab Sport & Beweeg: lars@innosportlabsportenbeweeg.nl