USPC zoekt stagiaires in ICT, bewegingstechnologie, sport, marketing, communicatie en business!

November 29, 2018

Urban Sports Performance Centre zoekt een stagiair(e) die willen meewerken aan diverse onderzoeken en ontwikkeling in Urban Sports! Ben jij een HBO of WO student in de richting van ICT, bewegingstechnologie, sport, marketing, communicatie of business? En heb je affiniteit met sport? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een fieldlab dat nauw samenwerkt met het Innosportlab Sport & Beweeg. Het USPC zorgt ervoor dat urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan getild worden door middel van kennis en innovatie. Deze sporten worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek naar zowel de techniek als de menselijke kant binnen de urban sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij het USPC volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Het USPC biedt de volgende stageplekken-/opdrachten:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.